mp3

"JARE SIMBAH"

sepiro gedhene sengsoro yen tinompo amung dadi cobo

ulat sumeh agawe senenge wong akeh

sopo sing suci adoh soko beboyo pati

sirnane angkoro,tekane tumindak kang utomo

ojo sok rumongso duwe,nanging handuweo rumongso

becik ketitik olo ketoro

ajining dhiri gumantung ono ing lathi,ajining rogo soko busono

rukun agawe santoso,crah agawe bubrah

sopo sing jujur bakal makmur,sing sabar bakale subur,sing cidro bakale nemu ciloko

sopo sing temen bakale iso tinemu

sak bejo bejane wong kang lali,isih bejo wong kang eling lan waspodo

rhagill play red
18 oktober 2007
Создай сайт! Create site!